video_pc_center_4.jpg

POSTOPEK NAROČANJA: Izdelek lahko naročite po telefonu ali preko elektronske pošte.

Računalniki
UGODNO!

Računalniki TOSHIBA in HP.
Računalnike sestavljamo tudi po vaši želji.

TOSHIBA Qosmio
Najpametnejše razvedrilo na svetu - Qosmio je nastal na točki, kjer se združita sveta televizije in računalnikov, in pomeni »moje osebno vesolje«. Razvit je bil tako, da ponuja najboljše mobilno stičišče pametnega razvedrila in uporablja napredne tehnologije, ki poenostavljajo življenje in ga naredijo zabavnejšega.

TOSHIBA Portégé
Serija Portégé je oblikovana za najmobilnejše in najzahtevnejše poslovne uporabnike in je primer popolnega ravnovesja med funkcijami, slogom, težo in izjemno prenosljivostjo. Serija Portégé je opremljena z zbirko tehnologij Toshiba EasyGuard za brezskrbno mobilno uporabo računalnika. Serija Portégé ponuja najučinkovitejše delovanje na poti, saj lahko z osupljivo zmogljivostjo, hitrostjo in razširljivostjo opravi vsako nalogo. 

TOSHIBA Satellite
Serija Satellite, ki ponuja izjemno kakovost in učinkovitost delovanja po privlačnih cenah, je popolna za domačega uporabnika, ki se zaveda prednosti prenosnih računalnikov.

TOSHIBA Satellite Pro
Toshibina zbirka izjemno priljubljenih prenosnih računalnikov Satellite Pro ponuja neverjetno vsestranskost in prilagodljivost. Zbirka ponuja najboljšo kombinacijo učinkovitosti delovanja in cene, izbirate pa lahko med številnimi platformami zaslona in najnovejšimi procesorji Intel®. Ne glede na izbrani model boste dobili enako raven kakovosti za svoj denar, kar je sinonim za Toshibo. 

TOSHIBA Tecra 
Zbirka Tecra prinaša ugodnosti celovite brezžične povezljivosti in izjemne mobilne učinkovitosti delovanja v poslovnem računalništvu. Tecra je idealna za vodje, ki so nenehno na poti. 

Pridržujemo si pravico do napak v opisu.

Video PC center na Facebooku


NOVOSTI
na naši strani

 


DELOVNI ČAS
pon-pet
8-12 in 14-18
sob
8-12


© 1986 - 2020 Video PC center